Grennessminde

1. november 2002: Lupinvej 19 overtages af ejendomsfonden Grennessminde som bofællesskab.

Huset ombygges til ungdomsboliger for 10 unge med generelle indlæringsproblemer (sent-udviklede). Grennessminde Tåstrup er tilknyttet Landsforeningen Ligeværd – Ligeværdighed også for sent udviklede og unge med indlæringsvanskeligheder.

Der er af Peter Skov (Lupinvej 15)  på foreningens vegne, gjort indsigelse overfor KHB’s Kommune mod denne anvendelse, som anses for at være i strid med gældende byplanvedtægt.

24. januar 2003 var der åbent hus for de nærmeste naboer, hvor de ansvarlige, de med dagligt opsyn, samt en del af beboerne var til stede. Det blev nævnt at det er en del af Grennesmindes idégrundlag, at alle beboere er uden misbrugsproblemer og kriminel fortid. Beboerne er på arbejde, i skole eller andet i dagtimerne. Det daglige opsyn – flyverkorpset – er to personer, der normalt er til stede om aftenen, Jørgen (2099 0128) og Betina (2097 9006).

17. februar 2003: Københavns Kommune har i brev af meddelt, at de finder anvendelsen OK og vil ikke påtale forholdene.

Korrespondance:

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter. Bogmærk permalinket.