Bus-stoppesteds-læskærm afvist af kommunen

Foreningen har forespurgt kommunen om muligheden for en læskærm ved busstoppestedet Godthåbvej 245. Svaret er (efter 1 år og flere rykkere):

“Vi har set på sagen, og selvom det måske virker sådan, er der faktisk ikke plads til en læskærm, når vi samtidig skal overholde de krav vi har til sikkerhed og fremkommelighed. Jeg er godt klar over, at der andre steder står læskærme på asfalten mellem cykelstien og kørebanen, men det er ikke en løsning vi er glade for i Københavns Kommune. Både fordi det er for tæt på trafikken og fordi de gående så befinder sig for meget på cykelstien, til at det er forsvarligt. Vi kan ikke sætte skærmen på fortovet ved cykelstien, da den i så fald ville ligge lige midt i ganglinierne, og vi kan ikke opsætte op mod husmurene, da det vil skygge for vinduer og døre. Der vil altså derfor ikke blive opsat et læskur ved Godthåbsvej 245.”

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter. Bogmærk permalinket.