Frederiksgaardens Loppemarked 2010

Gade Loppemarked på Bellisvej (ud mod Godthåbsvej) afholdes søndag den 12-sep-2010  fra kl.12:00 til kl. 15:00. Alle er velkommen.

Der er foreløbig tilmeldt 14 medlemmer til loppemarked søndag 12-sep-2010. Hvis der er flere der ikke har reageret på den lille flyer som jeg har omdelt i torsdags men alligevel gerne vil deltage i loppemarkedet, skal de bare komme kl.11:00 søndag 12-sep-2010.

Har man  nogle venner som ikke er medlemmer af vores grundejerforening må I gerne invitere dem, så de også kan sælge noget. Jeg har inviteret vores nabogrundejerforening der grænser til Mimosavej. Jo flere vi er jo sjovere og mere festlig bliver det.

I løbet af ugen opsætter jeg A4 plakater med annoncer om vores loppemarked. Det bliver på Godthåbsvej frem til Grøndals Station, omkring indgangen til Kræmmermarkedet på Bellahøj og på Rødkildevej. Lad os håbe at vi får nogle kunder fra Kræmmermarkedet. Der er også reklameret på markedskalenderen på internettet.

Hvis der er nogle der har mulighed for at reklamere flere steder, gør det gerne. Brug evt. den vedhæftet plakat

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter. Bogmærk permalinket.